Lure #1 – Guld

199,00 DKK

Lure #1 – Guld

Efterårskampagne:
Køb 2 og få den 3. gratis
Bland selv farver.
Rabat beregnes ved kassen.

Pakken indeholder:
1 x PaceBait Lure #1
1 x USB Opladnings kabel
1 x Flåd
2 x Ekstra Propeller
1 x Transportkasse

Specifikationer:
Vægt: 32.5 Gram
Materiale: ABS hård plastik
Mål: 13.5 cm x 1 cm
Træk styrke: 20 kg

124 på lager

Categories: , SKU: lure-1-guld

Beskrivelse

Om produktet

Når Lure #1 kommer i kontakt med vand, slår propelmotoren til, og Lure #1 bevæger sig herefter livagtigt rundt i vandet.
Lure #1 er pakket i en praktisk transportkasse med alt nødvendigt udstyr inkluderet:

  • Ét flåd til at holde Lure #1 flydende imens den svømmer rundt.
  • To ekstra propeller, hvis den oprindelige skulle falde af eller gå i stykker.
  • Ét USB opladningskabel med krokodillenæb til at oplade Lure #1.

Inden du skal ud at fiske

Inden du tager Lure #1 med på fisketur, skal du huske at lade den op. Dette gøres med det medfølgende opladningskabel, hvor den røde klemme sættes på den øverste bagerste ring og det sorte næb sættes på den nederste ring. Mens Lure #1 lader op, vil den lyse rødt. Lure #1 stopper med at lyse når den er fuldt opladet. Det tager 2-3 timer at lade Lure #1 helt op. Ved fuld opladning svømmer Lure #1 cirka 20-25 minutter. Batteriet er vurderet til cirka 300 opladninger.

VIGTIGT:
Såfremt Lure #1 bliver opladet gennem et stik med lav effekt (eksempelvis en USB-port på en bærbar computer) er det muligt at LED lyset bliver ved med at lyse rødt. Dette kan også påvirke driftstiden. Skift til lader med større ladestyrke.
Sørg altid for at Lure #1 er tør inden du lader den op. Sørg for at de to krokodillenæb ikke får kontakt med hinanden imens kablet er aktivt, for at undgå kortslutninger med efterfølgende skader på kablet samt opladeren.
Tjek altid for eventuelle skader på Lure #1 inden du begynder at fiske for at sikre dig at eksempelvis propel, kroge og ringe er intakte.

Når du er ude at fiske

Når du skal fastgøre Lure #1 til fiskesnøren, har du to ringe øverst på produktet du kan vælge i mellem. Med flåd og snøre hægtet på den forreste ring, vil Lure #1 kun periodisk trække flådet under vandet. Med flåd og snøre monteret i den bagerste ring, vil Lure #1 dykke mere aggressivt, og generelt svømme dybere. Bemærk risikoen for at Lure #1 dykker helt ned på bunden og sætter sig fast i grene eller andet. VI ANBEFALER AT MAN BENYTTER DEN FORRESTE RING TIL FASTGØRELSE AF SNØRE!

Lure #1 begynder automatisk at svømme når den har været under vand i få sekunder. PaceBait Lure #1 vil periodisk være aktiv og inaktiv mens den er i vandet. Imens Lure #1 er aktiv i vandet vil LED lyset lyse grønt.

VIGTIGT:
Brug altid stålforfang! Dette forhindrer en rovfisk i et at rykke fiskesnøren over, så du ikke mister din Lure #1.

Når du er færdig med at fiske

Sørg for at tørre produktet og lægge alt tilbehør tilbage i transportkassen, så du kan finde det næste gang du skal bruge det. Sådan garanterer du at Lure #1 opnår længst mulig levetid. Undgå at lukke kassen før produktet er helt tørt.

Yderligere information

Vægt 0.1 kg