Ofte Stillede Spørgsmål

Ja. Som udgangspunkt kan Lure #1 benyttes til fangst af alle "ikke bundlevende" rovfisk. I Put & Take søer kan Lure #1 dog være lidt stor. Vores brugere har med succes bundet en flue eller en krog med madding under en Lure #1, der på den måde trækker fluen eller maddingen livagtigt rundt i vandet.
En Lure #1 holder strøm i omkring 20-25 minutters uafbrudt aktivitet i vandet.
I 2006 blev det såkaldte RoHS direktiv indført. Det betyder at selv i det lille print der er indbygget i PaceBait, må der ikke være bly eller andre tungmetaller. Batterier er ikke bare batterier. Der findes nogle meget miljøskadelige batterier der bl.a. indeholder kviksølv. PaceBait benytter de nye ion-lithium batterier. På trods af det kemiske navn, er der ingen miljøskadelige stoffer i denne type batterier. Det meste af indholdet findes i forvejen i fx vandmiljøet. Du kan læse den danske miljøstyrelses rapport om ion-lithium batteriers indflydelse på miljøet her.
Du kan godt være uheldig at propellen går i stykker under brug. Heldigvis er der 2 ekstra med i pakken og derudover tilbyder vi mulighed for at bestille ekstra her.
Har du bestilt til Danmark med PostNord er leveringstiden typisk 1-5 hverdage.

Kontakt Os

Brug for hjælp? Kontakt os med en af følgende metoder

Email

mail@pacebait.com
Svar indenfor 24 timer

Telefon

+45 9393 6900
Hverdage i mellem 09:00 – 16:00

Live Chat

Skriv til os i livechatten nederst på siden. Det kræver et Facebook Messenger login